Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,73 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 23,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohanku dáme do hrnce s osolenou vodou a necháme vařit podle návodu.
Krok 2: Jak začne voda vřít, ztlumíme a necháme asi 3 minuty vařit. Poté přidáme nastrouhaný celer, řepu a na kousky nakrájenou kyselou okurku a necháme ještě asi 5 minut vařit.
Krok 3: Nakonec dochutíme podle chuti a podáváme s vařeným kuřecím stehnem.
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená pohanka s kuřetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XPBA
Moje poznámka
Červená pohanka s kuřetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XPBA
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 6 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 11 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 4 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 5 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 6 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 6 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 7 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 7 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 7 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 9 hodinami
Tématické fráze:
pohanka červená,
červená řepa s kuřetem,
kure s pohankou,
červena pohanka,
pohanka papiňák,
příloha pohanka s červenou řepou recept,
pohanka z papiňáku,
pohanka recepty jak vařit
Suroviny:
pohanka lámanka,
celer,
řepa červená,
okurky sterilované,
stehno kuřecí,
sůl,
pepř
Komentáře (3)