Pohanka s červenou řepou a koprem

Lucasinka Kuchařka: Lucasinka

4 porce Dietní recepty , Ostatní 8 názorů

Suroviny

225 g pohanky
250 g vařené červené řepy
750 ml zeleninového bujónu nebo vývaru
2 lžíce olivového oleje
1 velká cibule
3 stroužky česneku
čestvý kopr
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pohanku probereme a na sucho opražíme na pánvi dokud nezačne vonět.

  2. Musíme stále míchat a dávat pozor na spálení.

  3. Ve větším hrnci rozehřejeme olej, přidáme drobně nasekanou cibulku a česnek.

  4. Přidáme připravenou opraženou pohanku a zalijeme zeleninovým vývarem.

  5. Zakryjeme a necháme probublávat asi 15-20 minut, nebo dokud se všechna tekutina nevsákne a pohanka není zcela měkká.

  6. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na menší kousky.

  7. Vmícháme k uvařené pohance spolu s nasekaným čerstvým koprem.

  8. Můžeme dochutit solí nebo pepřem, je-li potřeba. Ihned podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pohanka s červenou řepou a koprem

Tématické fráze: červená řepa s pohankou pohankový salát s červenou řepou jáhly s cervenou repou skvělý salát z pohanky červená řepa, pohanka salát z pohanky pohankovy salat s červenou řepu salát z červené řepy s pohankou opražená pohanka pohanka recepty obrazky pohanka recept červena řepa s s pohankou jak dochutit pohanky pohanková polévka s s červenou řepou salát z červené řepy a pohanky polévka z červené řepy s koprem pohankový salát s červenou řepou a koprem pecena repa se smetanou a koprem salat z cervene repy a koprem jak dochutit pohanku