Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,73 g |
Tuky | 17,12 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 23,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohanku dáme do hrnce s osolenou vodou a necháme vařit podle návodu.
Krok 2: Jak začne voda vřít, ztlumíme a necháme asi 3 minuty vařit. Poté přidáme nastrouhaný celer, řepu a na kousky nakrájenou kyselou okurku a necháme ještě asi 5 minut vařit.
Krok 3: Nakonec dochutíme podle chuti a podáváme s vařeným kuřecím stehnem.
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená pohanka s kuřetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XPBA
Moje poznámka
Červená pohanka s kuřetem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XPBA
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 14 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 55 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 59 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
pohanka červená,
červená řepa s kuřetem,
kure s pohankou,
červena pohanka,
pohanka papiňák,
příloha pohanka s červenou řepou recept,
pohanka z papiňáku,
pohanka recepty jak vařit
Suroviny:
pohanka lámanka,
celer,
řepa červená,
okurky sterilované,
stehno kuřecí,
sůl,
pepř
Komentáře (3)