Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,70 g |
Tuky | 30,41 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omrj
Moje poznámka
Houbové bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/omrj
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 12 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 49 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
houbová míchanice,
recepty od hříbečka,
houbové mufiny,
houbova smazenice v listovém těstě,
zavin s houbovou smazenici,
recept na bochánek,
houbová tlačenka,
houbové košíčky recept,
houbova smazenice v listovem testu,
sušený bavlník,
houbová bochánek,
houbový bochanek,
recepty dědečka hříbečka,
houbové recepty
Suroviny:
těsto listové,
houby,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř,
pórek,
sádlo
Komentáře (28)
Ale neboj, od pondelka som u vás na horách.
a recept je krásny...samozrejme.