Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Moje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 18 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 10 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 10 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 10 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 11 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 13 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo v pomalém hrnci,
recepty.cz,
máslo ghee recept,
pomalý hrnec přepuštěné máslo,
jak vyrobit přepuštěné máslo,
ochucené ghee,
domácí výroba ghí másla v pomalém hrnci,
vyroba ghee masala,
ghee v pomalém hrnci,
přepuštěné máslo gh,
jak skladovat masla,
ochucene přepuštěné máslo recept,
jak z másla vyrobíme ghee?,
proces vaření ghí,
přepuštěné máslo ochucené recept,
výroba ghí s kurkumou,
výroba ghee,
domácí výroba ghí másla v mikrovlnné troubě,
jak se používí butter ghee,
máslo chi
Suroviny:
máslo,
Komentáře (5)