Koblížky z domácí pekárny od JK pipule
Koblihy dřív patřily k masopustu stejně jako koláče k posvícení, dnes už ale trochu zevšedněly. Ale není nad domácí koblihu! Dobrá kobliha by měla být nadýchaná jako pírko, zlatá na povrchu a se světlým kroužkem kolem dokola, sladká a třeba i naplněná zavařeninou.
Suroviny pro 1
přibližně 30 ks (podle velikosti)
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 032 kJ / 2 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,72 g |
Tuky | 58,35 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 420,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblížky z domácí pekárny od JK pipule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qkq5
Moje poznámka
Koblížky z domácí pekárny od JK pipule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qkq5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 44 minutami
Květák bez smažení
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 27 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
koblihy z domácí pekárny,
koblihy z pekarny,
recept koblihy z pekárny,
recept na koblihy z domaci pekarny,
domácí koblížky,
těsto na koblihy v domácí pekárně,
koblihy v domácí pekárně,
domácí pekárna koblihy,
těsto na koblihy z domácí pekárny,
těsto na koblihy z domácí pekárny,
koblihy v pekarne,
těsto na koblihy z pekarny,
koblihy domácí pekárna,
americke koblihy,
koblihy do pekarny,
domácí koblížky recept,
koblihy s domaci pekarny,
americke koblizky,
koblihy pekarna,
těsto na koblihy do pekarny
Suroviny:
mléko,
rum,
sůl,
kůra citronová,
tuk hera,
cukr,
žloutek,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (23)
jooo,jsou moooc dobré a nějak rychle mizí
plnila jsem před i po smažení,asi tak půl na půl
dávám bodík a foto
a pak zase: Dáváme na ubrousek a plníme marmeládou (dobrá je stříkačka s větším otvorem .
tak jak teda,plníme před nebo až po smažení