Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 558 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,17 g |
Tuky | 64,81 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 831 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 417,20 g |
Postup přípravy
Je to lehké a zdravé jídlo.
Zveřejněno 13. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablka zapečená s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voxX
Moje poznámka
Jablka zapečená s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voxX
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 47 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
jablka s tvarohem,
jídla z jablek,
zapečená jablka,
zapeceny tvaroh,
jídlo z jablek,
recepty z jablek,
jablka a tvaroh,
tvaroh jablka,
tvaroh a jablka,
zapečené těstoviny s tvarohem,
jídla z tvarohu,
zapečené jablka,
jablka tvaroh,
jablko s tvarohem,
tvaroh s jablky,
jak zužitkovat jablka,
jablka s tvarohem,
jídla s tvarohem,
zapečená jablíčka s tvarohem,
loupacka na jablka
Suroviny:
jablko,
tvaroh,
cukr,
mléko,
vejce,
mouka,
tuk,
strouhanka
Komentáře (8)