Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 006 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 199,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Moje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 46 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 49 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapékaná květáková hlava,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák v bešamelu,
květák v bešamelu,
květák zapečený,
jak připravit květák,
květák recepty,
zapečený květák,
kvetak besamel,
zapečený květák vcelku,
zapečený květák vcelku,
květák,
jak připravit květák k obědu,
bešamel na květák,
jak připravit bešamel,
kvetak zapeceny v besamelu,
květák vcelku,
zapékaný květák a bešamelem,
bešamel ze smetany,
zapečený květák s anglickou
Suroviny:
květák,
slanina anglická vcelku,
cibule,
sýr tavený,
máslo,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
petrželka,
ořech muškátový,
podravka,
pepř,
sůl
Komentáře (11)
Všem děkuji za milá slova a body - samozřejmě. Vařte a foťte!