Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 18,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka švestková s mákem, skořicí a borůvkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w52J
Moje poznámka
Žemlovka švestková s mákem, skořicí a borůvkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w52J
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuskus s mákem a banánem,
dia žemlovka,
žemlovka s mákem,
borůvkový jam,
švestkvá žemlovka,
borůvky recept,
žemlovka s s mákem,
recepty žemlovka,
boruvky a mák,
žemlovka ze švestkového kompotu,
recept na svestkovou zemlovku,
mák borůvky,
jak udelat svestkovou žemlovka,
zemlbába se švestkami a mákem,
žemlovka s borůvkami,
svestkova zemlbaba,
užasná žemlovka se švestkami,
svestkovy kompot se skořicí,
specle se skorici foto,
švestová žemlovka
Suroviny:
veka,
kompot švestkový,
kompot borůvkový,
mák mletý,
vejce,
mléko,
skořice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (13)
Jana Remkova: Jani jám překlápěla a furt překlápěla foto a vyšlo z toho tohle. No aspoň něco nového