RAW ostružinové cupcakes s mákem a skořicí

Petra Rybova Kuchařka: Petra Rybova

11 porcí Moučníky , Nepečené a mražené, Ostatní 3 názory

Suroviny

Korpus:
120 g mletého máku
120 g datlové pasty
špetka soli
11 silikonových košíčků o průměru 7 cm
Krém:
1 hrnek ostružin (170 g)
1 přezrálý banán
3/4 hrnku změklého kokosového oleje
2 plnější lžíce medu
lžička mleté skořice
špetka soli
ostružiny na dozdobení
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na korpus vše smícháme na tvárné těsto. Pokud se hmota drolí, přidáme lžíci teplé vody, rozdělíme do košíčků a do každého košíčku položíme celou ostružinu.

  2. Suroviny na krém rozmixujeme, nalijeme do formiček a necháme ztuhnout v mrazáku. Dozdobíme, odstraníme košíček a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 132 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: RAW ostružinové cupcakes s mákem a skořicí

Tématické fráze: ostruzinovy raw dort raw cupcake recepty koláče ostružinové s mákem raw koláč s mákem