Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 18,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka švestková s mákem, skořicí a borůvkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w52J
Moje poznámka
Žemlovka švestková s mákem, skořicí a borůvkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w52J
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 3 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuskus s mákem a banánem,
dia žemlovka,
žemlovka s mákem,
borůvkový jam,
švestkvá žemlovka,
borůvky recept,
žemlovka s s mákem,
recepty žemlovka,
boruvky a mák,
žemlovka ze švestkového kompotu,
recept na svestkovou zemlovku,
mák borůvky,
jak udelat svestkovou žemlovka,
zemlbába se švestkami a mákem,
žemlovka s borůvkami,
svestkova zemlbaba,
užasná žemlovka se švestkami,
svestkovy kompot se skořicí,
specle se skorici foto,
švestová žemlovka
Suroviny:
veka,
kompot švestkový,
kompot borůvkový,
mák mletý,
vejce,
mléko,
skořice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (14)
Jana Remkova: Jani jám překlápěla a furt překlápěla foto a vyšlo z toho tohle. No aspoň něco nového