Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 006 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,78 g |
Tuky | 199,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Moje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 9 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 13 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapékaná květáková hlava,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák v bešamelu,
květák v bešamelu,
květák zapečený,
jak připravit květák,
květák recepty,
zapečený květák,
kvetak besamel,
zapečený květák vcelku,
zapečený květák vcelku,
květák,
jak připravit květák k obědu,
bešamel na květák,
jak připravit bešamel,
kvetak zapeceny v besamelu,
květák vcelku,
zapékaný květák a bešamelem,
bešamel ze smetany,
zapečený květák s anglickou
Suroviny:
květák,
slanina anglická vcelku,
cibule,
sýr tavený,
máslo,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
petrželka,
ořech muškátový,
podravka,
pepř,
sůl
Komentáře (13)
Všem děkuji za milá slova a body - samozřejmě. Vařte a foťte!