Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 073 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 10,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená kačena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDBW
Moje poznámka
Pečená kačena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDBW
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 3 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 44 minutami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 1 hodinou
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 2 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 3 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 5 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 5 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 6 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečená kačena,
kacena pecena,
jak se peče kačena,
kačena recept,
peceni kačeny,
kačena,
recept na kačenu,
jak upect kacenu,
pečená kačena v troubě,
kačena pomalu pečená,
pečená a kačena,
recept kačena,
kacena recepty,
pečená kačena s červeným zelím,
kacena top recepty,
recept na pečenou kačenu,
recepty na kačenu,
recept pečená kačena,
pecena kacena recept,
recepty kačena
Suroviny:
kachna,
sůl,
kmín celý,
víno červené,
masox,
voda
Komentáře (8)
sůl,kmín,podlévat,nic víc. Potom si dát 2 piva a kanape, příp.3 piva.