Suroviny
Porce: 4 -5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 101,98 g |
Vláknina | 38,44 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 195,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Moje poznámka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Nejnovější recepty
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 1 hodinou
Borůvkový džem
Přidáno před 4 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 19 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buši houbová omáčka
Spepik před 12 minutami
🍛 Vezlay Veg Meat Masala Curry Recipe - Catchy Court
catchycourtproduct před 16 minutami
Červená řepa
radbastim před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
m.vanouskova@seznam.cz před 1 hodinou
Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Marmeláda z cukety
janatka před 4 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 15 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 16 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 17 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 17 hodinami
Tématické fráze:
ladahruskarecepty,
ladahruška,
ladahruška,
wwwladahruska.cz,
ladahruska.cz,
wwwladahruška,
recepty ladahruska,
laddahtruska recept,
lada hruska nebe v puse,
www ladahruska,
koblihy vladi hrušky,
ladahruška-recepty,
ladahruška všechny recepty,
řezy nebe v puse recept,
jak dlouho se vařej brambory,
ladahruška recepty,
wwwlada hruska,
nebe v puse recept,
pečene maso- sedme nebe,
fazolova polifka na sladko recept
Suroviny:
žebro hovězí,
brambory,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sůl,
pepř,
kopr čerstvý,
petrželka
Komentáře (30)
Casino nás pozvalo na hovězí se zeleninó pré to bude práca na půl hoďky. Sme si řikaly že je chabrus na hlavu vařit minutku v 8 ráno.
Trošku se to protáhlo a do dvánácti sme mu stihly vybílit zásoby červenýho. Zase si z nás udělalo prču – napřed byla k objedu uzená polífka od fčerejška a potom místo teho hovězího se zeleninó byla zeleninová polífka s hovězím masiskem. My máme zuby jak Marfuša tak sme to maso v pohodě rozžvékaly ale casino klelo jak pohan. Fšici sme se zhodli že jako vývar s převládajícó chuťó po paprikách to nemělo chybu! Fakt byla véborná!
Tož tak
Další možnost je, že autor obšvihl i obrázky...
…konečně mě napadlo zagooglit! Většinou je recept prezentován jako POLÉVKA! Zemi původu jsem nedohledal… Možná nás autor jen testuje jak s nepolévkou, tak s Tureckem
A těch v rcp uvedených 40 minut?
Např. v Litvě to vařej 3-4 hodiny! No, asi tam maj větší zimu, nebo nižší tlak vzduchu…
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=lt&...
Jindřiška píše len o teľacích alebo jahňacích rebierkach. Inak je text asi totožný.
evosheek, naozaj si varil hovädzie, nie teľacie mäso?
Jak dlouho se už vaří ? Teda kdy budou fotečky? Ne že to všechno zbaštíte bez focení!
Zapomněl jsem napsat, že brambory jsem preventivně nechal vcelku a po 1 hodině jsem je vylovil, že aby nebyly jak píšete.
No, konečně mě napadlo zagooglit... Fffšechno je jinak