Suroviny
Porce: 4 -5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 101,98 g |
Vláknina | 38,44 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 195,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Moje poznámka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 6 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 13 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 1 hodinou
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 3 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 5 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 6 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 8 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 8 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tématické fráze:
ladahruskarecepty,
ladahruška,
ladahruška,
wwwladahruska.cz,
ladahruska.cz,
wwwladahruška,
recepty ladahruska,
laddahtruska recept,
lada hruska nebe v puse,
www ladahruska,
koblihy vladi hrušky,
ladahruška-recepty,
ladahruška všechny recepty,
řezy nebe v puse recept,
jak dlouho se vařej brambory,
ladahruška recepty,
wwwlada hruska,
nebe v puse recept,
pečene maso- sedme nebe,
fazolova polifka na sladko recept
Suroviny:
žebro hovězí,
brambory,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sůl,
pepř,
kopr čerstvý,
petrželka
Komentáře (30)
Casino nás pozvalo na hovězí se zeleninó pré to bude práca na půl hoďky. Sme si řikaly že je chabrus na hlavu vařit minutku v 8 ráno.
Trošku se to protáhlo a do dvánácti sme mu stihly vybílit zásoby červenýho. Zase si z nás udělalo prču – napřed byla k objedu uzená polífka od fčerejška a potom místo teho hovězího se zeleninó byla zeleninová polífka s hovězím masiskem. My máme zuby jak Marfuša tak sme to maso v pohodě rozžvékaly ale casino klelo jak pohan. Fšici sme se zhodli že jako vývar s převládajícó chuťó po paprikách to nemělo chybu! Fakt byla véborná!
Tož tak
Další možnost je, že autor obšvihl i obrázky...
…konečně mě napadlo zagooglit! Většinou je recept prezentován jako POLÉVKA! Zemi původu jsem nedohledal… Možná nás autor jen testuje jak s nepolévkou, tak s Tureckem
A těch v rcp uvedených 40 minut?
Např. v Litvě to vařej 3-4 hodiny! No, asi tam maj větší zimu, nebo nižší tlak vzduchu…
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=lt&...
Jindřiška píše len o teľacích alebo jahňacích rebierkach. Inak je text asi totožný.
evosheek, naozaj si varil hovädzie, nie teľacie mäso?
Jak dlouho se už vaří ? Teda kdy budou fotečky? Ne že to všechno zbaštíte bez focení!
Zapomněl jsem napsat, že brambory jsem preventivně nechal vcelku a po 1 hodině jsem je vylovil, že aby nebyly jak píšete.
No, konečně mě napadlo zagooglit... Fffšechno je jinak