Suroviny
Porce: 4 -5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 101,98 g |
Vláknina | 38,44 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 195,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Moje poznámka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červených paprik
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 9 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 minutami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 27 minutami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí kečup
zuzik8 před 2 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 2 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 2 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 2 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 3 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 4 hodinami
Tématické fráze:
ladahruskarecepty,
ladahruška,
ladahruška,
wwwladahruska.cz,
ladahruska.cz,
wwwladahruška,
recepty ladahruska,
laddahtruska recept,
lada hruska nebe v puse,
www ladahruska,
koblihy vladi hrušky,
ladahruška-recepty,
ladahruška všechny recepty,
řezy nebe v puse recept,
jak dlouho se vařej brambory,
ladahruška recepty,
wwwlada hruska,
nebe v puse recept,
pečene maso- sedme nebe,
fazolova polifka na sladko recept
Suroviny:
žebro hovězí,
brambory,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
sůl,
pepř,
kopr čerstvý,
petrželka
Komentáře (30)
Casino nás pozvalo na hovězí se zeleninó pré to bude práca na půl hoďky. Sme si řikaly že je chabrus na hlavu vařit minutku v 8 ráno.
Trošku se to protáhlo a do dvánácti sme mu stihly vybílit zásoby červenýho. Zase si z nás udělalo prču – napřed byla k objedu uzená polífka od fčerejška a potom místo teho hovězího se zeleninó byla zeleninová polífka s hovězím masiskem. My máme zuby jak Marfuša tak sme to maso v pohodě rozžvékaly ale casino klelo jak pohan. Fšici sme se zhodli že jako vývar s převládajícó chuťó po paprikách to nemělo chybu! Fakt byla véborná!
Tož tak
Další možnost je, že autor obšvihl i obrázky...
…konečně mě napadlo zagooglit! Většinou je recept prezentován jako POLÉVKA! Zemi původu jsem nedohledal… Možná nás autor jen testuje jak s nepolévkou, tak s Tureckem
A těch v rcp uvedených 40 minut?
Např. v Litvě to vařej 3-4 hodiny! No, asi tam maj větší zimu, nebo nižší tlak vzduchu…
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=lt&...
Jindřiška píše len o teľacích alebo jahňacích rebierkach. Inak je text asi totožný.
evosheek, naozaj si varil hovädzie, nie teľacie mäso?
Jak dlouho se už vaří ? Teda kdy budou fotečky? Ne že to všechno zbaštíte bez focení!
Zapomněl jsem napsat, že brambory jsem preventivně nechal vcelku a po 1 hodině jsem je vylovil, že aby nebyly jak píšete.
No, konečně mě napadlo zagooglit... Fffšechno je jinak