Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou
Chutný a sytý oběd zvládnete připravit za pouhou půlhodinku. Bramborové gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou zajisté zachutnají celé vaší rodině. Recept zvládnou uvařit i ti, kteří s vařením teprve začínají.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 012 kJ / 2 154 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 272,78 g | 
| Tuky | 34,27 g | 
| Vláknina | 6,52 g | 
| Cholesterol | 646 mg | 
| Sodík | 2,83 g | 
| Sůl | 7,11 g | 
| Sacharidy | 186,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Žampiony pokrájíme.
	Krok 2: Gnocchi uvaříme ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Po uvaření je scedíme.
	Krok 3: V pánvi na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí maso. Jakmile je maso orestované a vypaří se přebytečná voda, mírně jej osolíme, opepříme a přidáme cibuli. Restujeme asi 3 minuty a poté vsypeme nakrájené žampiony.
	Krok 4: Necháme vypařit vodu a vše zalijeme 200 ml horkého vývaru. Povaříme.
	Krok 5: V zakysané smetaně rozmícháme lžičku vody, přidáme ji do směsi a provaříme. Hotovou omáčkou přelijeme na talíři uvařené gnocchi.
Zveřejněno 20. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OyNr
Moje poznámka
					
				
Gnocchi s kuřecím masem a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OyNr
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gnocchi recept, 
						
						
							gnocchi s kuřecím masem, 
						
						
							gnocchi s kuřecím masem, 
						
						
							gnocchi se smetanou, 
						
						
							gnochi s kuřecím masem, 
						
						
							recept na gnocchi s kuřecím masem, 
						
						
							těstoviny s kuřecím masem a smetanou, 
						
						
							gnoči se smetanou, 
						
						
							noky se zakysanou smetanou, 
						
						
							recepty z kuřecího masa, 
						
						
							kuřecí na žampionech se smetanou, 
						
						
							gnocchi recepty, 
						
						
							kuřecí maso se smetanou, 
						
						
							noky s kuřecím masem, 
						
						
							recepty z kuřecího masa a gnocchi, 
						
						
							gnocchi, 
						
						
							gnochi se smetanou, 
						
						
							gnochi se zakysanou smetanou, 
						
						
							gnochi s kuřecím masem a bazalkou recept, 
						
						
							gnocchi s kurecim masem recept
						
					
						Suroviny:
						
							gnocchi, 
						
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (23)