Boršč II.
Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na přípravu čas a na chuti se vám to tisíckrát vrátí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Moje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 45 minutami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 8 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 19 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka II
káťa před 11 minutami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 12 minutami
Buchta Fešák
káťa před 15 minutami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 16 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 17 minutami
Míša řezy
kaja.tremlova před 39 minutami
Housky na hamburger
panilek před 42 minutami
Rebarborový koláč
mika277 před 52 minutami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 1 hodinou
Květák a brambory zapečené s hermelínem
knihomolka před 1 hodinou
Tématické fráze:
boršt,
boršč,
polévka boršť,
bors,
ruský borš polévka,
borš recept,
ruský boršť,
recept borst,
boršt recept,
recept na borst,
borsc recept,
polevka bors,
rusky bors,
ruská polévka boršť,
borst polevka,
recept boršč,
recept borš,
pravý ruský boršč,
recept na borš,
bors polevka
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
sůl,
zelenina kořenová,
řepa červená,
sádlo,
rajče,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
brambory,
zelí bílé hlávkové,
bobkový list,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (19)
Eintopf