Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 380 kJ / 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,60 g |
Tuky | 21,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,87 g |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí párty ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpWN
Moje poznámka
Králičí párty ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpWN
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
ledvinky z králíka,
drůbeží ledvinky,
králičí ledvinky-recept,
ledvinky z kralika recept,
smažené kralici ledvinky,
králičí lidvinky,
kraličí jatra a ledvinky recepty,
recep na králičí játra,
recep ledvinky,
ledvinky z krlka,
omacka z kralicich ledvinek,
příprava ledvinek z z králíka,
recept z králičích ledvinek,
ledvinky na pánvi,
kralici jatra a ledvinky,
drůbeží ledvinky recept,
gulas z kralicich vnitrnosti,
dušené králičí ledvinky,
ledvinky s králíka,
ledvinky na prudko recept
Suroviny:
ledvinky králičí,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
semínka sezamová,
koření chilli sušené,
sukiyaki
Komentáře (7)
Známí,dokud ještě chovali králíky,tak pro nás ledvinky,které oni nemuseli,dávali do mrazáku.Já jsem je pak jen prudce na pánvi osmahla,zakápla silnějším alkoholem a zapálila.Jak líh vyhořel,jídlo se dokořenilo a byla to báječná mňamka
mimo recept-jak máš tu poslední větu v postupu,tak u nás se říká:"Nechte si čvachtat v rypáčku"
Jéé už ji vidím na fotce, nevšimla jsem si jí