Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 056 kJ / 6 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,47 g |
Tuky | 400,75 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,14 g |
Sacharidy | 632,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Moje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 2 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 4 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 5 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 6 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 6 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 7 hodinami
Tématické fráze:
metáčky,
svatební koláče vázané,
pouťové nekynuté koláče,
nekynuté posvícenské koláče,
posvícenské koláče nekynuté,
svatebni kolacky,
vázané svatební koláčky,
koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky recept,
nekynuté poutové koláče,
koláčky z nekynutého těsta,
svatební koláčky z nekynuteho těsta,
svatební koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky vázané,
vázané svatební koláče,
svatební koláče,
svatební koláčky ze sádla,
nekynute kolacky,
svatební metáčky,
svatebni vazane kolacky nekynute
Suroviny:
máslo,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
tuk,
droždí,
cukr
Komentáře (14)
Ten recept je můj, ne "receptů". Dobré jsou nejdříve 2 dny po upečení. Skvělá je právě ořechová náplň: mleté ořechy, med, skořice, rum, eventuálně troška piškotových drobečků. Těsto dávám po uhnětení do lednice - koláčky by neměly kynout během výroby.