Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,81 g |
Tuky | 80,93 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 63,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Moje poznámka
Žemlovka - Sladká jablka podle Itala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYO6
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 12 minutami
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 1 hodinou
Dušené zelí
rimul@email.cz před 1 hodinou
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 3 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 3 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 3 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka z jablek,
s italem v kuchyni žemlovka,
ital v kuchyni recepty,
žemlovka s italem v kuchyni,
ital v kuchyni,
jablka v kuchyni,
žemlovka bez jablek,
žemlovka s jablky,
žemlovka s italem,
sladká jídla z jablek,
recept na zemlovku,
jablka v kuchyni-recepty,
zemlbába podle itala,
žemlovka podle emanuela,
s italem v kuchyni zemlbába,
zemlbábá,
s italem v kuchyni recepty žemlovka,
recepty na žemlovku,
s italem v kuchyni zemlebaba
Suroviny:
houska,
jablko,
mléko,
vejce,
ořechy vlašské,
máslo,
cukr vanilkový
Komentáře (11)