Suroviny
Porce: -
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 083 kJ / 3 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,37 g |
Tuky | 132,39 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 382,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčkové makové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv2X
Moje poznámka
Hrníčkové makové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wv2X
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 39 minutami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 2 hodinami
Tématické fráze:
makové řezy,
hrníčkové pečení recepty,
recept na makové řezy,
hrnickove recepty,
hrníčkové jablečné řezy,
hrníčkový makový koláč,
hrníčkové řezy,
láďa hruška a jeho recepty makovka,
maková bomba,
makové řezy recept,
hrníčková makový kolac,
makove hrncekove rezy,
hrnečkový makový moučník,
lada hruska recepty na peceni,
makovy rez,
makov řezy recept,
řezy makove,
makovy hrníčková koláč,
hrnickovy jablecny rezy,
jablečné řezy hrníčkové
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
máslo,
mléko,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
mák mletý,
mléko,
cukr krupice,
skořice mletá
Komentáře (4)