Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Moje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 6 minutami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 6 minutami
Carbonara špagety
Moanka před 6 minutami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 10 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 12 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 12 minutami
Jednohubky na párty
Moanka před 12 minutami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 13 minutami
Vepřová bratislavská plec
Moanka před 13 minutami
Tématické fráze:
kynuté knedlíky s jahodovou omáčkou,
kytka z listového těsta,
tvarohové knedlíky bez ovoce s ovocnym rozvarem,
jak udelat kremove kvety,
krémové růže video recept,
video marcipánové růže,
ruze z tvarohového těsta,
výroba marcipánové růže video,
kytky z listového těsta,
jak dlouho vařit ovocné knedlíky v páře,
růžičky z jahod,
tvoreni z listoveho testa na slano,
jablečné kytky z listového těsta,
knedlíky s ovocným rozvarem,
knedliky z listového těsta,
výroba marcipánových kytek,
priloha jako z ruze kvet,
jednoduchy recept na vyrobu růžičky z marcipanu,
jak udělat růžovou barvu,
zajímavý kynutý moučník
Suroviny:
knedlík houskový
Komentáře (34)
Mam dotaz. Kdyz se ty ruzicky naparuji, tak ma byt ten hrnec normalne priklopeny poklici? (nejspis ano, jak by se jinak poradne provarily, kdyz se nemuzou otacet, ze?) Nebo to nechat jen trosku odklopene? Ci jak? Radeji se ptam, at to nezmrndim.
Dekuji moc za odpoved!
Nemyslím si, že by jste to houfně zkoušely, dala jsem to sem jako možnost jen se kouknout, co se ve světě děje... Je to ale na "výrobu" tak neskutečně jednoduché, že to ani není možné, aby se to nepovedlo.
Ke sladké omáčce ovocné snad ano, ale my jsme zvyklí klasické knedlíky plněné..s ovocným rozvarem jen tvarohové.
Ale vypadá to hezky, to ano...
Anna Kocikova: Klasické kynuté knedlíky mají tenké těsto, ale tyhle, to je skoro 5 cm tlustý váleček, za těch 18 min byly dobře nad párou provařené, akorát se tak nezvykle leskly
Vida a o tom je vaření, o nápadech, kreativitě...
Já potřebuju uudělat borůvkové, nevím, jak to dopadne, ale rozhodně se pokusím, jen vršek růžičky budu muset "zavřít"
jen dotaz k době vaření.Když dělám plněné ovocné kynuté knedlíky,tak je v páře vařím 8minut.Není těch 18minut moc
Tessi:proč suchýma knedlíkama
jitkas:, jo nebo povidlová, prostě rozvary z ovoce by se hodily určitě
Sice se jí i očima, ale v tomhle případě by mě doma se suchýma kynutýma knedlíkama, byť krásně vypadajícíma hnali..