Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Moje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 13 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 13 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 15 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 8 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 9 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 11 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 11 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 11 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 11 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 11 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 11 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
kynuté knedlíky s jahodovou omáčkou,
kytka z listového těsta,
tvarohové knedlíky bez ovoce s ovocnym rozvarem,
jak udelat kremove kvety,
krémové růže video recept,
video marcipánové růže,
ruze z tvarohového těsta,
výroba marcipánové růže video,
kytky z listového těsta,
jak dlouho vařit ovocné knedlíky v páře,
růžičky z jahod,
tvoreni z listoveho testa na slano,
jablečné kytky z listového těsta,
knedlíky s ovocným rozvarem,
knedliky z listového těsta,
výroba marcipánových kytek,
priloha jako z ruze kvet,
jednoduchy recept na vyrobu růžičky z marcipanu,
jak udělat růžovou barvu,
zajímavý kynutý moučník
Suroviny:
knedlík houskový
Komentáře (36)
Mam dotaz. Kdyz se ty ruzicky naparuji, tak ma byt ten hrnec normalne priklopeny poklici? (nejspis ano, jak by se jinak poradne provarily, kdyz se nemuzou otacet, ze?) Nebo to nechat jen trosku odklopene? Ci jak? Radeji se ptam, at to nezmrndim.
Dekuji moc za odpoved!
Nemyslím si, že by jste to houfně zkoušely, dala jsem to sem jako možnost jen se kouknout, co se ve světě děje... Je to ale na "výrobu" tak neskutečně jednoduché, že to ani není možné, aby se to nepovedlo.
Ke sladké omáčce ovocné snad ano, ale my jsme zvyklí klasické knedlíky plněné..s ovocným rozvarem jen tvarohové.
Ale vypadá to hezky, to ano...
Anna Kocikova: Klasické kynuté knedlíky mají tenké těsto, ale tyhle, to je skoro 5 cm tlustý váleček, za těch 18 min byly dobře nad párou provařené, akorát se tak nezvykle leskly
Vida a o tom je vaření, o nápadech, kreativitě...
Já potřebuju uudělat borůvkové, nevím, jak to dopadne, ale rozhodně se pokusím, jen vršek růžičky budu muset "zavřít"
jen dotaz k době vaření.Když dělám plněné ovocné kynuté knedlíky,tak je v páře vařím 8minut.Není těch 18minut moc
Tessi:proč suchýma knedlíkama
jitkas:, jo nebo povidlová, prostě rozvary z ovoce by se hodily určitě
Sice se jí i očima, ale v tomhle případě by mě doma se suchýma kynutýma knedlíkama, byť krásně vypadajícíma hnali..