Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,14 g |
Tuky | 107,76 g |
Vláknina | 7,70 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 5,91 g |
Sůl | 14,59 g |
Sacharidy | 71,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku.
Krok 2: Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu.
Krok 3: Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.
Zveřejněno 13. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Moje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 58 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 10 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborová anna,
pečené bramborové loďky,
zelny lodky,
loďky recept sladké,
syrove lodky,
plněné loďky,
pecene lodky
Suroviny:
brambory,
šunka,
sýr hermelín,
vejce,
sýr eidam,
špenát,
smetana,
koření
Komentáře (3)
Šári,začátečníci budou možná přemýšlet,co s vydlabaným vnitřkem brambor.Možná by jsi mohla do poznámky napsat,že se můžou rozmixovat a použít např. na zahuštění zeleninové polévky...