Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,14 g |
| Tuky | 107,76 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 1,44 g |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,59 g |
| Sacharidy | 71,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku.
Krok 2: Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu.
Krok 3: Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.
Zveřejněno 13. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Moje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Nejnovější recepty
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 6 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Kroupy se zeleninou a sušenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
pesskecupem před 21 minutami
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 28 minutami
Bramborové krokety
rybarka007 před 44 minutami
Adamova žebra-kosti
topsysel před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Olympus před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 3 hodinami
Rajská omáčka
Elektronka007 před 4 hodinami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 4 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborová anna,
pečené bramborové loďky,
zelny lodky,
loďky recept sladké,
syrove lodky,
plněné loďky,
pecene lodky
Suroviny:
brambory,
šunka,
sýr hermelín,
vejce,
sýr eidam,
špenát,
smetana,
koření
Komentáře (3)
Šári,začátečníci budou možná přemýšlet,co s vydlabaným vnitřkem brambor.Možná by jsi mohla do poznámky napsat,že se můžou rozmixovat a použít např. na zahuštění zeleninové polévky...