Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
Postup přípravy
Rozmixované jahody smícháme se smetanou. Krok 3: Zbytek jahod nakrájíme na kousky.
Jahody přidáme do krému, kterým naplníme formičky a dáme zmrazit.
Zveřejněno 11. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové ledňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/172R
Moje poznámka
Jahodové ledňáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/172R
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 3 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 6 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 7 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 7 hodinami
Tématické fráze:
domácí ledňáky,
domaci lednak,
jak mrazit jahody,
domácí jahodové ledňáky,
lednak misa recepty,
výroba ledňáků,
formičky na ledňáky,
vyroba domacich lednaku,
recept na domácí lednaky,
domácí tvarohové ledňáky,
recepty na domácí lednak,
tvarohové ledňáky,
domácí ledňák recept,
ledňáky z tvarohu,
jak vyrobit domácí lednáky,
ovocné lednáky,
recept na tvarohovy lednaky,
domácí ledňáky recept,
meruňkový lednak,
vodovy lednak recept
Suroviny:
jahody,
smetana,
tvaroh,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
Komentáře (10)