Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,29 g |
| Tuky | 27,70 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Moje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 2 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 4 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 17 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 10 minutami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 13 minutami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 18 minutami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 41 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 4 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 12 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 12 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 14 hodinami
Tématické fráze:
tatranská pochoutka,
pochoutky recepty,
vkk tatranské matliare,
pochotka top recept,
39464,
pečení cukroví bystřička,
tatranska pochutka,
recepty pochoutky obrázky,
tatranská pochoutka,recept,
bystrická kostka,
tatranské matliare vkk,
bystricka pekárna
Suroviny:
tofu,
banán,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko,
semínka sezamová
Komentáře (15)
Janka:
Mám dotaz - aký je ten nelúpaný sezam? Ja kupujem na pečivo lúpaný, ten druhý som nevidela. Ďakujem za odpoveď, receptu dávam bod a teba zdravím!