Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,29 g |
Tuky | 27,70 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Moje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 55 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
tatranská pochoutka,
pochoutky recepty,
vkk tatranské matliare,
pochotka top recept,
39464,
pečení cukroví bystřička,
tatranska pochutka,
recepty pochoutky obrázky,
tatranská pochoutka,recept,
bystrická kostka,
tatranské matliare vkk,
bystricka pekárna
Suroviny:
tofu,
banán,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko,
semínka sezamová
Komentáře (12)
Janka:
Mám dotaz - aký je ten nelúpaný sezam? Ja kupujem na pečivo lúpaný, ten druhý som nevidela. Ďakujem za odpoveď, receptu dávam bod a teba zdravím!