Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,29 g |
| Tuky | 27,70 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Moje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 14 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 15 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 16 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 18 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 2 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 2 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 10 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 12 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 13 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 13 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 15 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 16 hodinami
Tématické fráze:
tatranská pochoutka,
pochoutky recepty,
vkk tatranské matliare,
pochotka top recept,
39464,
pečení cukroví bystřička,
tatranska pochutka,
recepty pochoutky obrázky,
tatranská pochoutka,recept,
bystrická kostka,
tatranské matliare vkk,
bystricka pekárna
Suroviny:
tofu,
banán,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko,
semínka sezamová
Komentáře (15)
Janka:
Mám dotaz - aký je ten nelúpaný sezam? Ja kupujem na pečivo lúpaný, ten druhý som nevidela. Ďakujem za odpoveď, receptu dávam bod a teba zdravím!