Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 718 kJ / 2 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,65 g |
Tuky | 22,15 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 438,82 g |
Postup přípravy
Chlebík je lehký, není "bílý" a výrazně voní.
Zveřejněno 2. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní (základní) chleba pro Václava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxRl
Moje poznámka
Pivní (základní) chleba pro Václava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxRl
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 2 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 6 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 7 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 7 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Tématické fráze:
pivní chleba,
chleba recept,
recept na chleba,
pivní chléb,
recepty chleba,
recepty na chleba,
recept na pivní chleba,
pečení chleba,
chleba,
pivní recepty,
domácí chleba,
recepty na domaci chleba,
recept chleba,
pivni kuchařka,
domácí pívní chleba,
pivní chleba recept,
domaci pekarna pivni chleb,
peceni chlaba,
domaci chleba s pivem,
pivní chleb z domácí pekárny
Suroviny:
voda,
pivo světlé,
sůl,
olej,
ocet,
kmín celý,
česnek,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí,
Komentáře (51)
Ale jedno je fakt, vyskúšala som od teba veľa vecí, zatiaľ ani jedna nebola nevydarená, alebo že by nechutilo!
Děvčátko je naše teď už téměř pětiletá neteř
Jen u nás, pokud by chleba nechutnal, rozhodně by neletěl do koše, ale podarovali bychom s ním něčí slepice. Jídlem neplýtváme.
Mám ale prosbu. Drahé polovičce víc chutná chleba obyčejný kupovaný - právě pro to, že je hutnější a nakyslejší. Moc druhů jsem zatím nevyzkoušela - může mi někdo prosím poradit receptem nebo odkazem? Všude se často právě píše ....chlebík je lehounký nadýchaný... a to není právě asi ono. Moc děkuju.
Jiřinko, fotky jsou
Spagi, jestli chceš chlebík dělat v troubě (pochopila jsem dobře, že pečku nemáš ?), na to má příliš řídké těsto, budeš muset dosypávat...a chleba už nebude tak lehký a kyprý. Co kdybys ho upekla v nějaké vymazané formě?