Chléb s pivem a klobáskou

Marta Kuchařka: Marta

Domácí pekárna 3 názory

Suroviny

250 ml piva
100 ml vody
1 lžíce oleje
300 g polohrubé mouky
200 g pšeničné celozrnné mouky
1,5 lžičky soli
2 lžičky kmínu
2 lžičky sušeného droždí nebo 1/2 kostky čerstvého
1 klobáska
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nasypeme suroviny dle uvedeného pořadí, pečeme na program NORMAL.

  2. Klobásu nakrájíme na kostičky a přidáme jí po pípnutí.

Poznámka

Místo klobásky můžeme použít jinou uzeninu.

Nebyla jsem doma a tak jsem prošvihla vyndání háku, proto ta "díra".

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Chléb s pivem a klobáskou

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Marti a příště vyzkouším tady ten tvůj chlebík, který je podobný tomu od Cathleen.;-)

    Odpovědět

  • Teta Lena Teta Lena

    Zrovna jsem si ukrojila čerstvě upečený a je výborný.Klobáska se pěkně rozvoněla.Akorát jsem použila mouku na kmínový chléb.Posílám bod:-p;-):-8:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    S tou klobásovou příchutí musí být chleba dobrý. Manžel zase často kupuje chleba se škvarkovou nebo česnekovou příchutí a sní ho sám :-D Bodík:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: chléb s klobásou domácí chleba s pivem chleba s klobásou pivní chleba s klobásou recepty s klobáskou recepty s pivem domácí klobáska domaci chleba z klobasky chleb s pivem chleba s pivem chleba s uzeným a klobásou cléb z pekarny s pivem boží milosti recept s pivem pivní chleba s klobasou z domácí pekárny domácí chléb s klobásou pivní chléb s klobásou chleba s pivem od cathleen recept na chleb s uzeninou do domaci pekarny klobasovy chleb z domaci pekarny domácí chléb recepty

Zapomněl/a jsem heslo