Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"
Křehká kachna je jedním z nejoblíbenějších jídel v asijských bufetech. S tímto receptem, který využívá typické omáčky, hravě zvládnete tuto pochoutku vykouzlit i v pohodlí vaší kuchyně. Stupeň propečení zvolte dle vlastní chuti.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 273 kJ / 65 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjX2
Moje poznámka
Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjX2
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 14 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 14 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 15 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 17 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 1 hodinou
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 2 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 10 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 11 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 12 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 13 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 14 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 15 hodinami
Tématické fráze:
voňavá křehká kachna recept,
voňavá a křehká kachna recept,
kachní prsíčka na čínský způsob,
křehká kachna,
kachna po thajsku,
kachna po thajsku recept,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
kachna na čínský způsob,
vonava a krehka kachna,
křupavá kachní prsa po čínsku,
křehká křupavá kachna,
recept na čínskou kachnu,
křupava kachna,
křehká kachní prsíčka
Suroviny:
prsa kachní,
solamyl,
pepř mletý,
sůl,
omáčka sojová tmavá,
ústřicová omáčka,
omáčka worcesterová,
omáčka thajská pad thai
Komentáře (10)
Kamarád, když ji peče, dělá si směs na glazuru, která udělá křupku z těchto surovin a má to báječnou chuť:
1 lžíce medu
1 lžíce suchého sherry(suché proto, aby to nebylo s tím medem a cukrem přeslazené)
1 lžíce sojové omáčky
lžička tmavého třtinového cukru
a nakonec si umíchá směs koření, aby odpovídalo zhruba lžičce z:
badyánu, fenyklu, skořice, hřebíčku, pepře
jinak teda musím ještě poznamenat, že on žije a pracuje v Číně a kachnu tady pekl v "českých" podmínkách, aby se zkusil co nejvíce přiblížit jejich chuti
A šup tam s bodem