Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 10,69 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 29,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 4 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 4 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 8 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 8 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 8 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 9 hodinami
Tématické fráze:
bílé hlávkové zelí recepty,
cuketové zelí se smetanou,
zeli se smetanou,
hlávkové zelí recepty,
hlavkové zelí dušené,
letní hlávkové zelí,
hlávkové zelí recept,
smetanové zelí,
dušené kysané zelí s hořčicí,
hlávkové zeli dušené se smezanou,
dušené zelí,
zapečené hlávkové zelí se smetanou,
bílé hlávkové zelí v dietě,
cervene zeli se smetanou,
hlávkový zelí vegan recept,
dušené letní zelí,
sekaná se zelím,
recept cuketové zelí se smetanou,
zelí dušené s nudlemi,
top recepty z hlávkového zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
cibule,
máslo,
hořčice francouzská,
víno bílé,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (11)
Také to dělávám z nastrouhané cukety,ale u ní už nechávám té smetany odvařit jen trochu.K tomu se velice dobře hodí vejce natvrdo a brambory