Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 10,69 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 29,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 1 hodinou
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 12 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bílé hlávkové zelí recepty,
cuketové zelí se smetanou,
zeli se smetanou,
hlávkové zelí recepty,
hlavkové zelí dušené,
letní hlávkové zelí,
hlávkové zelí recept,
smetanové zelí,
dušené kysané zelí s hořčicí,
hlávkové zeli dušené se smezanou,
dušené zelí,
zapečené hlávkové zelí se smetanou,
bílé hlávkové zelí v dietě,
cervene zeli se smetanou,
hlávkový zelí vegan recept,
dušené letní zelí,
sekaná se zelím,
recept cuketové zelí se smetanou,
zelí dušené s nudlemi,
top recepty z hlávkového zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
cibule,
máslo,
hořčice francouzská,
víno bílé,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (10)
Také to dělávám z nastrouhané cukety,ale u ní už nechávám té smetany odvařit jen trochu.K tomu se velice dobře hodí vejce natvrdo a brambory