Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,59 g |
| Tuky | 10,69 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 31 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 29,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8yR
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červené zelí s jablky
magdalenka před 5 minutami
Fazolky na slanině
magdalenka před 12 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 19 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 33 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 36 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 40 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 44 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 48 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 55 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 58 minutami
Tématické fráze:
bílé hlávkové zelí recepty,
cuketové zelí se smetanou,
zeli se smetanou,
hlávkové zelí recepty,
hlavkové zelí dušené,
letní hlávkové zelí,
hlávkové zelí recept,
smetanové zelí,
dušené kysané zelí s hořčicí,
hlávkové zeli dušené se smezanou,
dušené zelí,
zapečené hlávkové zelí se smetanou,
bílé hlávkové zelí v dietě,
cervene zeli se smetanou,
hlávkový zelí vegan recept,
dušené letní zelí,
sekaná se zelím,
recept cuketové zelí se smetanou,
zelí dušené s nudlemi,
top recepty z hlávkového zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
cibule,
máslo,
hořčice francouzská,
víno bílé,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (11)
Také to dělávám z nastrouhané cukety,ale u ní už nechávám té smetany odvařit jen trochu.K tomu se velice dobře hodí vejce natvrdo a brambory