Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9nj
Moje poznámka
Domácí lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9nj
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku
poirotka před 12 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 12 minutami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 24 minutami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 27 minutami
Kuřecí špízy
Vevik před 1 hodinou
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 2 hodinami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 13 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 14 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 14 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí lucina ládi hrušky,
lucina ladi hrušky,
domácí lučina od ladi hrušky,
domácí lučina recept,
domácí lucina lada hruska,
domaci lucina,
láďa hruška recepty lučina,
lučina od ladi hrusky,
láďa hruška lučina,
domácí lučina podle ládi hrušky,
domácí lučina-láďa hruška,
láďa hruška domácí lučina,
lada hruska syr lucina,
lučina podle ladi hrusky,
recept lučina ládi hrušky,
lučina od hrusky,
lucina lada hruska,
domácí sýr lucina,
lada hruška-lučina,
recept na lučina od ládi hrušky
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl
Komentáře (33)
Do lednice to určitě není dobré dávat, ve velkém chladu to nevykape pořádně
Eva: To snad nemyslite vazne? Uplne staci jako "dukaz" recept "vyzkouset", vyfotografovat, okomentovat a pridat do podobnych.
Ďakujem