Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 784 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,56 g |
| Tuky | 71,62 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 980 mg |
| Sůl | 2,07 g |
| Sacharidy | 64,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pór nakrájíme na tenučké kolieska. Žemle namočíme v mlieku a vyžmýkame.
Krok 2: Na masle podusíme kolieska póru, pridáme žemle, vajcia, syr a premiešame. Osolíme, okoreníme a pridáme nasekanú pažitku.
Krok 3: Lístkové cesto rozvaľkáme, posypeme strúhankou, dáme plnku, zvinieme na štrúdľu, na plechu potrieme rozpusteným maslom a pečieme v rúre.
Krok 4: Po vychladnutí pokrájame.
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90z
Moje poznámka
Štrúdl s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o90z
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 2 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Tématické fráze:
štrůdl s porkem,
porkova napln,
porková náplň do závinu,
štrůdl s s pórkem,
závin s pórkovou náplní,
slaný štrůdl s porkem,
náplň z porku,
recepty štrůdl,
pórkový závin,
štrůdl s porkem - recept,
porková náplň do palačinek
Suroviny:
pórek,
houska,
mléko,
máslo,
vejce,
sýr nastrouhaný,
pažitka,
těsto listové,
strouhanka,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (5)