Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 292 kJ / 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 3,20 g |
| Vláknina | 58,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28,13 g |
| Sůl | 70,00 g |
| Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v5A
Moje poznámka
Rajčatová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v5A
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 2 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
[email protected] před 15 minutami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 38 minutami
Salát Coleslaw
ivanc před 58 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 1 hodinou
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 1 hodinou
Cibulová polévka
AndreaRinger před 2 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
rajcatova pomazanka,
co s rajcaty,
pomazánka z rajčat,
rajčatová pomazánka recepty,
kirgizský česnek,
rajčatová pomazánka recept,
pomazánka s rajčaty,
pomazanka rajčatová,
rajčatová pomazánka na topinky,
palivec z rajčat,
rajčata recepty,
rajčatový pomazanka,
rajčatové zavařování,
pomazánky z rajčat,
nakládání rajčat,
konzervujeme rajčata,
jak s rajčaty,
co z rajcaty,
pikantní rajčatová pomazánka,
rajčatová pikantní pomazánka
Komentáře (33)
Já jsem se bála,že jsem něco"blbě zmastila"
Rajčata,co jsem použila byly vážně hodně vodnaté
Příště to udělám ještě jednou a opravdu z těch masitých
Mě se právě u tohoto receptu moc líbí,že je to bez vaření a že se zachovají všechny vitamíny
"...treba použiť mäsité paradajky, ktoré obsahujú málo vody..."
A nestálo by zato, dát to přímo do receptu?
Na tvojom mieste by som nič nevarila, už je to potom iná pomazánka vlastne, ale tekutinu by som zliala a použila inde. Rozhodne by som ju nevyliala, to máš pravdu, bola by to veľká škoda.
Postupovala jsem přesně podle instrukcí v popisu
Všechno proběhlo OK,ale po dvou dnech jsem měla na dně všech skleniček vodu
Všimla jsem si u Tvé hlavní fotky,že máš ve sklenici také trochu tekutiny,ale ne tak moc,jako já
Po protřepání a otevření skleničky byl obsah hodně tekutý,tak jsem si dovolila Tvůj recept trochu překopat...bylo líto mi to vylít
Do kastrolu na lžíci rozehřátého oleje jsem dala lžíci sladké papriky,rychle jsem zamíchala a přidala obsah všech skleniček s"pomazánkou"
Prudkým varem jsem nechala část odpařit a poté ihned naplnila do skleniček.Obsah je hezky hustý a také barevnější
Přidávám foto původní várky i té druhé po úpravě