Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"
Křehká kachna je jedním z nejoblíbenějších jídel v asijských bufetech. S tímto receptem, který využívá typických omáček, hravě zvládnete tuto pochoutku vykouzlit i v pohodlí vaší kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 273 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjX2
Moje poznámka
Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JjX2
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 9 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky
Cernousek před 14 minutami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 22 minutami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 29 minutami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 52 minutami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 2 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 4 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 4 hodinami
Tématické fráze:
voňavá křehká kachna recept,
voňavá a křehká kachna recept,
kachní prsíčka na čínský způsob,
křehká kachna,
kachna po thajsku,
kachna po thajsku recept,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
čínská voňavá křupavá kachna,
kachna na čínský způsob,
vonava a krehka kachna,
křupavá kachní prsa po čínsku,
křehká křupavá kachna,
recept na čínskou kachnu,
křupava kachna,
křehká kachní prsíčka
Suroviny:
prsa kachní,
solamyl,
sůl,
pepř mletý,
omáčka thajská pad thai,
omáčka sojová tmavá,
ústřicová omáčka,
omáčka worcesterová
Komentáře (9)
Kamarád, když ji peče, dělá si směs na glazuru, která udělá křupku z těchto surovin a má to báječnou chuť:
1 lžíce medu
1 lžíce suchého sherry(suché proto, aby to nebylo s tím medem a cukrem přeslazené)
1 lžíce sojové omáčky
lžička tmavého třtinového cukru
a nakonec si umíchá směs koření, aby odpovídalo zhruba lžičce z:
badyánu, fenyklu, skořice, hřebíčku, pepře
jinak teda musím ještě poznamenat, že on žije a pracuje v Číně a kachnu tady pekl v "českých" podmínkách, aby se zkusil co nejvíce přiblížit jejich chuti
A šup tam s bodem