Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí pečínky s hráškem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 704 kJ /
646 kcal
Bílkoviny32,69 g
Tuky3,76 g
Vláknina52,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy104,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Huby namočíme do mlieka a uvaríme. Zemiaky ošúpeme a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Scedíme, popučíme. Krok 2: Hrášok krátko povaríme vo vode, scedíme a rozmixujeme. Krok 3: Na oleji opečieme pečeň a vyberieme ju. Na výpeku opečieme narezanú cibuľu a cesnak. Pridáme múku, opražíme, zalejeme vývarom a hubami aj s mliekom. Krok 4: Povaríme 5 minút, vložíme pečeň a povaríme 15 minút. Osolíme, okoreníme. Krok 5: Zemiaky zmiešame s hráškovou kašou, osolíme, okoreníme. Krok 6: Do pekáčika dáme zmes s pečeňou a na ňu navrstvíme hráškové zemiaky. Zapekáme asi 20 minút vo vyhriatej rúre.

Zveřejněno 15. 11. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí pečínky s hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XL78

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí pečínky s hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XL78

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Moc se mi to líbí!!:-p:yes:

Tejajo, to opravdu vypadá na dobrůtku;-) a já ti dávám 1.bodíka:yes:

Tématické fráze:
pecinky, kuřecí s hráškem, kuřecí pečeně, kuřecí pečeně na hrášku, kuřecí pečeně na hrášku, vepřová pečeně s hráškem, kuřecí pečeně recepty, pokrmy s hraškem, vepřové srdce na slanině, recepty pečínky

Suroviny:
cibule, česnek, houby sušené, vývar, hrášek, sůl, pepř mletý,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu