Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 675 kJ / 1 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 176,50 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 155 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pusinkové jahody "Eton mess"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Qkg
Moje poznámka
Pusinkové jahody "Eton mess"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Qkg
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 13 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček
HelenaR před 29 minutami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 1 hodinou
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 2 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 3 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 12 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 15 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 15 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 15 hodinami
Tématické fráze:
eton mess,
"@eaton.com" loc:cz,
dezert z pusinek,
eton mess recept,
"@eaton.com",
sněhové pusinky s jahodami,
pusinkové zákusky,
eaten mess,
jahodovy eton mess,
top recepty z jahod,
snehove pusinky s malinami,
recept jahody se šlehčkou,
jahody-deserty,
top recepty jahody,
sněhové pusinky s polevou,
eton dezert,
pusinky s jahodama,
dezert z jahod a pusinek,
dezert ze sněhových pusinek,
jahody pusinky šlehačka
Suroviny:
šlehačka,
jahody,
sněhové pusinky,
cukr vanilkový,
vodka
Komentáře (12)
No a recept je to skutečně luxusní, jak už tu "zaznělo", rozhodně si ho uložím a rozšířím jím svoji nevelkou kolekci sladkých pokrmů.
+
kruciš já bych si to dala, jahody mám v mrazáku, ale šlehačky jsem přes víkend vyplácala