Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní utopence

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2011 21:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie28 181 kJ / 6 736 kcal
Bílkoviny358,26 g
Tuky501,48 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 21,40 g
Sůl52,00 g
Sacharidy183,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

bylinky dávam když jsou :-)

někomu se může zdát velké množství octa ale když do nádoby dobře naskládáte špekáčky tak ho tam přijde méně než u jiných receptů, jen je koncentrovanější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jaromira18

17. 8. 2019 20:43

Také je tak dělám, jen jednu stranu posypu sladkou paprikou a druhou plnotučnou hořčicí.:-K

Kelinda.T

8. 1. 2014 11:00

Honí mě mlsná,jdu na ně!!!!!!!! Vypadají úžesně.:-p

maris

22. 2. 2011 09:17

Fantom - díky, já opravdu raději vyzkouším nejdřív jen malou skleničku, určitě znáš - " důvěřuj, ale prověřuj ":-D:-D

Fantom

22. 2. 2011 09:13

ocet je studený( kvasný lihový 8% ), nic se nevaří, a není to kyselé, je to přesně tak jak to má být, když budete vařit nálev s nějakým kořením tak budou přeplácané. opravdu je to vyzkoušené a chutná to každému, ještě se mi nestalo že mi někdo neřekl že lepší utopence nejedl.navíc takto upravené utopence můžete jíst už druhý den a vydrží dlouho(pokud je zapomenete v lednici):-)není to pracné tak zkuste do malé flašky od okurek jen tak 4ks a příště už budete dělat jen velké balení:yes:;-)

maris

22. 2. 2011 07:56

My máme utopence rádi, Tvoje se mi líbí, ale já bych asi ten ocet víc naředila, používáš náš normální - 8% ? Pro nás by to bylo asi moc kyselé, ale jinak :yes::-p a fotky krásné+

srettka

22. 2. 2011 06:37

šmarjájósef:-O...utopenci:-p:-p...to je mor:-p...to vždycky můj drahý obrečí:-8...co obrečí, von to vořve:-))...protože on je krásně nachystá já je nekrásně vždycky sežeru a on nestačí ani přivonět,natož koštnout:-8 a to bych to kdysi nepozřela..ale jak to říkala v tom filmu?...kdo jednou zkusí, nechce jinak...vivat utopenec:-)):yes::yes:

Luboš

22. 2. 2011 00:24

A ocet s vodou prosím studené?Díky

Merylas

21. 2. 2011 22:21

Jak teda utopence nemusím, tak jak ale vidím tu fotku, tak do toho asi půjdu:-)):yes: Moc hezky fotíš;-)

majda 2

21. 2. 2011 21:55

Budu muset taky vyzkoušet,nikdy jsem to nedělala,ale dlouho se na to chystám!:-)):yes:+3

Fantom

21. 2. 2011 21:42

není zač a určitě to zkuste;-)

magdalenka

21. 2. 2011 21:38

Vďaka.:-K

Fantom

21. 2. 2011 21:33

určitě mam to odzkoušený, dělam je tímto způsobem 15 let a chodí ke mě lidi s buřtama abych jim je naložil že jsou nejlepší občas přidávam kyselé zelí ale většinou tak jak píšu, je to rychlý a vydrží dokud je někdo nesní už jsem je měl i po měsíci:yes:

magdalenka

21. 2. 2011 21:27

Naozaj taký silný octový roztok?

ivulinka

21. 2. 2011 21:20

Utopence miluji, s okurkou jsem je ještě nejedla, nepochybuji, že jsou výtečné:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní utopenci rychlý utopenci recept rychlo utopenci utopenci na rychlo jak dlouho vydrží utopenci recept na pikantní utopence pikantní utopenci recept nejlepší pikantní utopenci rychly utopenci rychlý domácí pikantní utopenci jak delat utopence pikantní utopenci s cibulí domácí pikantní utopenci top recepty utopenci utopence recepty na utopence utopenci s okurkou rychlí domácí pikantní utopenci pikantní utopence rychli utopenci

Suroviny: špekáček, cibule, pepř mletý, feferonka, okurky sterilované, ocet

TopRecepty.cz

Pikantní utopence

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QN1L