Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm4O
Moje poznámka
Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm4O
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdce recept,
vepřové srdce recepty,
vepřové srdce,
omáčka z vepřového srdce,
v.srdci na omacku,
omáčka ze srdce,
omacka srdce,
vepřové vnitřnosti omáčka recept,
omáčka s vepřového srdce,
vepřové srdce na špeku,
vepřové srdce na pepři,
kuřecí játra s hořčicovou omačkou,
vepřové srdce video,
vepřové a kuřecí srdce,
recept vepřové srdce,
vepřvé srdce omáčka,
omáčka s vepřovým srdcem,
top recepty srdce vepřové,
recept na vepřové srdce,
recepty veprove srdce
Suroviny:
srdce vepřové,
smetana kysaná,
slanina anglická,
hořčice francouzská,
cibule,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (6)