Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 16,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNWm
Moje poznámka
Rostbeef s bramborovo-celerovo-mrkvovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNWm
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 11 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likér z aronie
Evka1670 před 23 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vezuzi před 1 hodinou
Focaccia s bramborami a šunkou
Eva_H před 1 hodinou
Cottage vejce
HelenkaP před 2 hodinami
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 6 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 10 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 13 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
rostbeef teplota,
celerovo bramborové pyré,
rostbeef,
rostbeaf,
bramborovo celerové pyré,
celerovomrkvove pyré,
rostbeef recepty,
rostbeef recept,
celerovo květákové pyré,
celerovo.bramborové pyré,
mail salka.ro loc:cz,
jak péct rostbeef,
omáčka k rostbeef,
teplota masa rostbeef,
recept celerovo bramborové pyré,
celerovo bramborové pyré s parmazánem,
bramborocelerove pyre,
bramborové pyré s rukolou,
květákovo mrkvové pyré,
rostbeef na pepřové omáčce
Suroviny:
roštěnec hovězí,
pepř,
sůl,
brambory,
celer,
mrkev,
rukola,
smetana zakysaná
Komentáře (5)