Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,70 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 16,16 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 368,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVBR
Moje poznámka
Sýrový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVBR
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 15 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 44 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 53 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
autolýza chleba,
dlaždice na pečeni,
dlaždice na pečení chleba,
pečení chleba na dlaždici,
sýrový chléba,
sýrový chléb,
aby chleba nepopraskal,
dlaždice na chleba,
dlaždice na chléb,
dlaždice na pečení na chleba,
chleba se sýrem recepty,
recept na chléb,
autolíza,
dlaždice do trouby na pečení,
chleba autolyza,
autolíza mouky,
chleb na dlaždici,
kváskový chléb autolýza,
autolýza v pečení chleba,
pečení na dlaždici
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
droždí,
mouka chlebová pšeničná,
voda,
sůl,
sýr tvrdý
Komentáře (12)
Ten kmín mi tam, svým způsobem, chyběl taky
A děkuji za propagaci stránek
Tvoje stranky a toto bol jej prvy chlieb od Teba.....nebol sice taky krasnfy, ale chutil naramne.
Tento chlebík byl prvním receptem, který jsem si přepsala na své nové stránky.