Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 353 kJ / 2 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,34 g |
| Tuky | 165,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 998 mg |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sekanou smícháme s vodou, vejci, krájenou cibulí, mačkaným česnekem, dochutíme podle chuti a trochu zahustíme strouhankou.
Krok 2: Urovnáme do menšího pekáčku vymazaného sádlem a zatlačíme do ní kousky osoleného kuřecího masa.
Krok 3: Posypeme drceným kmínem a upečeme (program Pečení trvá většinou hodinu, takže pak musíme pečení přidat, 30-40 dalších minut stačí). Podáváme s hedvábnou bramborovou kaší a kyselou okurkou.
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukryté kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYpr
Moje poznámka
Ukryté kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYpr
Nejnovější recepty
Mandlové laskonky
Přidáno před 28 minutami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 3 minutami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 6 minutami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 18 minutami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 21 minutami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 31 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 53 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 55 minutami
Vánočka II
boomgo před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 1 hodinou
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Tématické fráze:
kuře v domaci pekarne,
kur domácí,
kuře z domácí pekárny,
hedvábná kaše,
bramborovou buchtu z domácí pekárny,
mlete maso s bramborakem,
pečené kuře v domácí pekárně,
pečení masa v pekárně,
hedvábná bramborová kaše,
pečení masa v domácí pekárně,
kuře pečené v pekárně,
sekaná s bramborákem,
kuře s bramborákem,
hedvábná bramborová kaše recept,
domaci pecene kure,
kuře domácí,
pecene kure domaci pekarna,
domácí kuře,
kuře domácí pekárna,
přípravek borken
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhanka,
voda,
maso kuřecí
Komentáře (4)