Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 3,62 g |
Vláknina | 96,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 94,60 g |
Postup přípravy
Přílohu si dá každý dle své chuti.
Zveřejněno 13. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na bažantí způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqVY
Moje poznámka
Kuře na bažantí způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqVY
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 17 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 17 minutami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 1 hodinou
Polévka z vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 3 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 3 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 3 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 5 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře na způsob bažanta,
bažantí maso,
kuřecí čtvrtky ala bažant,
kuře na spusob a bazanty,
bazanti kuřecí prsa,
bazanti kurata,
bazanti kurata,
kuře ala bažant s pivem,
kure ala francie,
kuře ala bažant na černém pivu,
na bažantí způsob,
kuřecí alá bažanta,
recept na kure na zpusob bazanta,
recept aby nebylo kure suche,
krůtí maso na způsob bažanta,
jak pect kuře aby nebylo suchy,
bažantí maso recept,
nejlepší recept na bažanta
Suroviny:
kuře čtvrtky,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
rozmarýn,
sůl,
koření,
bobkový list,
slanina,
pivo černé
Komentáře (9)
V tomto případě, pokud se drůbeží maso peče v kožuchu, tak je to asi jedno...