Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na bresský způsob (Francie)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 2. 2011 19:29

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 757 kJ / 1 615 kcal
Bílkoviny20,24 g
Tuky149,30 g
Vláknina19,69 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy37,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z mých výstřižků; podle grafické úpravy tipuji na časopis Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Romola

26. 2. 2019 16:37

Skvělý recept! <3 Přesně něco takového jsem hledala. Děkuji Elize za sdílení receptu!

Anna Kocikova

26. 2. 2011 22:27

Príma suroviny a nádherně vypadající jídlo:-p+10:yes:

marcik

26. 2. 2011 21:14

:-K:-)+:yes:

Svetlana

26. 2. 2011 20:54

...kuře a hříbky jsou mňamózní...ale takto se smetanou jsem ještě nezkoušela (určitě vyzkouším), já dávám osolené stehna obložené plátkami másla do pekáče a cca po půl hodince přidám taky podušené hříbky, případně k nim přikrájím teňounké plátečky anglické, upečené do křupava taky nemá konkurenci :-)

ivulinka

26. 2. 2011 20:53

Kuřecí stehýnka jsou moje oblíbená a koneckonců i celé mojí rodiny, když jsou vykostěná a tady ještě navíc v kombinaci s houbičkami a smetanou...:yes:

mysulka

26. 2. 2011 20:29

:-p:yes: Elizo to vypadá náramně jedle:yes::-K

Eliza

26. 2. 2011 20:28

Se jen vzdálím do kuchyně, postavit brambory na salát (ta hovorová čeština je kouzelná...:-) ) a tady takový zájem...:-K Děkuju za pochvaly a body a zkuste - prý se jedná o klasický francouzský pokrm, jeden z typických.:-p

jirholu

26. 2. 2011 20:24

Houby i maso jsou v mrazáku;-), takže brzy budou i na talíři:-p Prima recept:yes: +1

Marian

26. 2. 2011 20:13

wooow..to musi byt supr mnamka,takze bod!!:yes::-p:yes:

Herra

26. 2. 2011 20:07

nemá chybu :-K

srettka

26. 2. 2011 20:02

mňam mňam...šmakézní recept:-p:yes::yes:
a bod za fotěnku..což u tebe nemá cenu komentovat,bo ty to máš dycinky vymakaný do detailu:yes::yes:

rebeka

26. 2. 2011 19:58

když vidím kuřecí a hříbky,k tomu luxusní foto:-8:yes:tak není nikdo jiný,než Eli:-K:-K:yes:
paráááda:yes::yes::-K;-)

zizala

26. 2. 2011 19:45

Hříbky a smetana - to nemůže být jiné než výborné :-p:yes::yes:

Fantom

26. 2. 2011 19:34

pěkný recept a fotky bez komentáře:yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na 100 způsobů kuře na sto způsobů kuře na francouzský způsob kuře na jiný způsob kuře na myslivecký způsob kuřecí stehno na francouzský způsob kuře z francie kuřecí stehna na asijský způsob recept na kuře po francie recept francie kuře na francouzský způsob top recepty recety luxusni kuratko francie recepty bretaňské kuře kureci prsa po francie kuře na asijský způsob kuře na francouzský způsob videorecept kuřecí stehno po francouzsku kuřecí po francii kuřecí prsa na francouzský způsob

Suroviny: maso kuřecí, houba hřib, máslo, cibule, česnek, smetana ke šlehání, žloutek, tymián, bobkový list, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kuře na bresský způsob (Francie)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DYqx