Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 581 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,21 g |
Tuky | 116,07 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 12,63 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hermelíny rozřízneme a vnitřek potřeme nastrouhaným česnekem feferonkovou pastou (kdo nemá rád ostré, použije raději pesto) a posypeme provensálským kořením. Přiklopíme, uložíme do uzavíratelné sklenice, zalijeme olejem a necháme dva dny marinovat při pokojové teplotě. Do oleje můžeme přidat celý stroužek česneku, tymián, rozmarýn apod.
Krok 2: Naložené sýry vyndáme z oleje, osušíme papírovou utěrkou a 2x obalíme v trojobalu.
Krok 3: Z oleje odstraníme případné přísady, rozehřejeme ho v pánvi a sýry v něm smažíme dozlatova.
Zveřejněno 2. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený naložený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM9R
Moje poznámka
Smažený naložený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM9R
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 26 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 56 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
naložený hermelín,
smazeny hermelin,
naložený eidam,
naložený hermelín recept,
jak obalit hermelín,
výborný naložený hermelín,
hermelín smažený,
hermelín naložený,
smaženy nakladany hermelin,
naložený hermelín s provensálským kořením,
naložený sýr v oleji,
jak pripravit nalozeny hermelin v oleji,
doba naložení hermelínu,
naložený hermelín kousky,
hermelin cena,
nalozeni hermelinu,
smažený hermelín recept,
smažený losos v trojobalu,
doba naložení syra,
naložený hermelín v alobalu
Suroviny:
sýr hermelín,
česnek,
pasta feferonková,
koření provensálské,
olej,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (21)
Moc vám děkuji za body a komentáře