Naložený hermelín pro Gabču

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Sýry 19 názorů

Suroviny

5 ks hermelínů (můžou být různé příchutě)
cibule
zelené olivy
chilli papričky - 2 ks
česnek asi 8 stroužků (i více)
čerstvé oregáno
provensálské koření (Avokádo)
několik snítek kopru
slunečnicový olej
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny si nakrájíme na osminky, ale klidně i na čtvrtky a každý kousek si z řezných stran potřeme česnekem.

  2. Vkládáme do sklenice vždy vrstvu hermelínů, cibule, nakrájených oliv, nasekanou čili papričku, nasekaným čerstvým oregánem provesálským kořením, snítkou kopru.

  3. Vrstvy opakujeme, až je sklenice plná.

  4. Nakonec zalejeme slunečnicovým olejem a dáme do chladu na několik dní.

Poznámka

Tento recept je můj, je to dárek pro dceřinu kamarádku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 272 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Naložený hermelín pro Gabču

1 2

Tématické fráze: naložený hermelín jak naložit hermelin hermelín nalozeny hermelin recept jak dlouho má být naložený hermelín hermelín naložený recept naložený hermelín recept na naložený hermelín naložené hermelíny nalozeni hermelinu hermelín recept recepty naložený hermelín naloženy balkánský sýr nakládaný hermelí nakládaný hermelín recept naložený losos hermelín naložení jak dlouho naložený hermelin jak dlouho mit nalozeny hermelin nakládaný balkánský sýr s hermelínem

Zapomněl/a jsem heslo