Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený Hermelín pro Gabču

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2009 12:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 457 kJ / 1 543 kcal
Bílkoviny116,67 g
Tuky116,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 5,67 g
Sůl15,00 g
Sacharidy6,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je můj, je to dárek pro dceřinu kamarádku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

23. 12. 2010 16:16

hankak jsem moc ráda, že zachutnal;-)

hankak

23. 12. 2010 15:14

Tento receptík je moc dobrý....už jsem ho dělala několikrát a vždycky brzo zmiznou..mnamka je to největší.Posílám bodíka:-K:-K:-K:-K

monča

12. 1. 2010 16:59

mám asi 5ks hermelínů a chci je naložit.sedím u kompu a hledám a hledám ,ale tenhle receptík je moc fajn.díky.končím u jdu kuchtít.posílám bodíček:-)

pipre

20. 8. 2009 17:49

Tak toto mi včera uniklo. Jani , paráda a plusík už letí:yes:

bucecek

19. 8. 2009 19:33

Jani!!paráááda :yes::-8

JanaDorazinova

19. 8. 2009 16:34

janko, přesně to řekla spagetka. Můžeš to konzumovat za 3 dny, ale když vydržíš týden i víc, nemá to chybu!!:-p

spagetka

19. 8. 2009 16:10

Janka - nejsem autorka - ale čím déle to vydržíš tím líp, jenže u nás už po 4 dnech to jaksi zmizí ....:-(:-D:yes:Je proto dobré, pokud to dávám jako dáreček, už to darovat alespon těch 5 dní naložené :yes:
A drahé to nemusí být, pokud využiješ různé akce, což dělám já - v albertu a celkem to jde ..

Jana Pá

19. 8. 2009 16:00

Je to opradu hezký a také drahý dáreček;-) jak dlouho má být naložený:-?

vybusna

19. 8. 2009 14:54

s tymi olivami to bude skvele...pekny poharicek +

JanaDorazinova

19. 8. 2009 14:35

:-8:-8 Tak to jsem ráda, market!!:-)

Paprika

19. 8. 2009 14:33

Jani R. - tak to je něco pro Toníka. :yes::yes::yes: +;-)

Merylas

19. 8. 2009 14:29

Kamarádka bude mít z dárku radost:yes:

JanaDorazinova

19. 8. 2009 12:47

Moc všem děkuji. My víme, že Gábinka bude mít taky velikou radost.:-)

Iness

19. 8. 2009 12:38

Já jsem ,,sýrová":-8 a takové mňamky já můžu...Mám ráda veškeré sýry a všechny jeho úpravy a použití. Ale obsah tuku to je děs:-D Dávám bodík:yes:

Dooga

19. 8. 2009 12:38

Slintám blahem jen nad fotkami.:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: naložený hermelín jak naložit hermelin nalozeny hermelin recept hermelín jak dlouho má být naložený hermelín hermelín naložený recept naložený hermelín recept na naložený hermelín naložené hermelíny nalozeni hermelinu recepty naložený hermelín hermelín recept naloženy balkánský sýr nakládaný hermelí nakládaný hermelín recept naložený losos jak dlouho mit nalozeny hermelin hermelín naložení jak dlouho naložený hermelin nakládaný balkánský sýr s hermelínem

Suroviny: sýr hermelín, cibule, olivy zelené, chilli paprika čerstvá, česnek, koření oregáno čerstvé, koření provensálské, kopr, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Naložený Hermelín pro Gabču

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQPK