Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 407 kJ / 2 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,18 g |
Tuky | 53,95 g |
Vláknina | 18,45 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 365,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bochánky se sýrovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xrx
Moje poznámka
Bochánky se sýrovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xrx
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový dort
anika.krenkova před 30 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 2 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 5 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 11 hodinami
Tématické fráze:
langoše bez kynutí,
konopná kuchařka,
bochánky,
konopné semínko recepty,
sýrový bochánek,
konopná semínka recepty,
bochanek z domaci pekarny,
pekárna eta recepty,
konopná mouka,
domácí bochánky,
nivové bochánky,
nivové bochánky,
bochanky plnene syrem,
eta 2206,
pekárna eta-recepty,
pekárny eta-recepty,
pekárna eta diskuze,
eta 2206 90000 hodnocení,
langoše z trouby,
eta 2206 recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
brambory,
vejce,
mléko,
droždí,
sůl,
sýr tvrdý,
žloutek,
semínka dýňová
Komentáře (13)
Jinak ty kuličky, co na nich"něco"je. jsou plněné tím červeným sýrem a abych je rozeznala, obalila jsem je trochu v opadaném koření z toho sýra
Pekla jsem v troubě (neb pekárnu nemám) při 180°C asi 20 min.