Postup přípravy
Krok 1: Plátky jater obalíme v trojobalu (nesolíme!), dáme smažit do horkého oleje či sádla, dokud obal nezezlátne. Když jsou játra krásně měkká, vyndáme z oleje a osolíme.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Zveřejněno 6. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Moje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 44 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 7 minutami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 1 hodinou
Cuketová buchta
vojfrancezska před 1 hodinou
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 9 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 13 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 13 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
smažená játra,
smažená játra recept,
smažené játra,
játra smažená,
smažená hovězí játra,
obalovaná játra,
jak smažit játra,
jak upravit krůtí játra,
játra v trojobalu,
úprava jater,
recept na smažená játra,
recept smažená játra,
smazena obalena jatra,
smažená játra recepty,
hovězí játra smažená,
obalovana smažena jatra,
smažená jatra v trojobalu,
obalovaná vepřová játra,
smaženájátra,
jak upravit játra
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
sůl
Komentáře (16)