Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušenkové hromádky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Navrmi Navrmi

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 254 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny61,04 g
Tuky20,60 g
Vláknina51,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 469 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy359,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vločky namixujeme najemno, smícháme s pokrájenými brusinkami a ananasem, přidáme semínka, kokos a rozpuštěný med. Krok 2: Pořádně promícháme mixérem a přidáme tuhý sníh z bílků a špetky soli. Krok 3: Ještě jednou vše pořádně promícháme mixérem. Krok 4: Lžičkou klademe menší hromádky na plech - vyložený pečícím papírem. Krok 5: Pečeme na 200 stupňů 10 minut (horkovzduch).

Zveřejněno 30. 11. 2014

Poznámka autorky Navrmi

Neroztečou se, tudíž je můžeme dávat blízko sebe :-)

Zbyly mi bílky, tak to byl takový rychlý nedělní nápad. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sušenkové hromádky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/klRY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sušenkové hromádky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/klRY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuji dámy, jsem ráda, že se recept líbí :-)
A můžu potvrdit, že jsou vážně výborné ;-)

Moc se mi líbí:yes:;-)

Moc pěkné:yes:

Velmi povedený nedělní nápad, to by mi chutnalo víc jak tradiční vánoční cukroví:yes:

Děkuji za takové zdravé cukroví;-):yes:

Tématické fráze:
sušený ananas recept, vyborne hromadky pečené z vločky, slunečnicové hromádky, cukroví sušený ananas, sušenkové cukroví, bílkové hromádky, krtkovi hromadky vánoční cukroví, sušenkové cukroví recept, sušenková lízátka, hromádky že slunečnicový simínek, zdravé sušeny z pšeničných vloček, pečené sušenkové košíčky, sušenkové kuličky, sušenkove kuličky recept, hromadky ze semínek, sušenkove pečivo, recept sušený ananas, ,,sušený ananas recept'', sušeny ananas recepty, hromádky z vloček

Suroviny:
bílek, sůl, vločky, sušený ananas, brusinky sušené, med, semínka slunečnicová, semínka sezamová, kokos

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu