Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 523 kJ / 1 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,87 g |
Tuky | 168,82 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 40,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEAM
Moje poznámka
Kuře na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEAM
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 16 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 19 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 5 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 5 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 13 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 13 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 13 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuře na černém pivu,
kuře na černém pivě,
kuře na pivu,
kuře na pivě,
recept kuře na pivu,
pečené kuře na černém pivu,
pečené kuře na cernem pive,
opilý kuře na černém pivě,
opilé kuře na černém pivě,
"kure na cerno",
kuře na pivě recept,
kuře na pivu a medu,
kuře na medu a pivu,
recept kuře na černém pivu,
kuře na černo,
černé kuře,
recepty - kuře na černém pivě,
recepty - kuře na černém pivě,
kuře na medu a černém pivu,
recepty kure na pivu
Suroviny:
kuře,
pivo černé,
sůl,
česnek,
slanina anglická,
med,
chilli,
rajče,
cibule,
česnek,
houby v kyselém nálevu,
sůl,
pepř,
koření na divočinu
Komentáře (3)